Ibolya Balogh-Molnár
Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen ennek a bejegyzésnek a címe mert több mindent is szeretnék belezsúfolni...végül a nyeremény mellett döntöttem, hiszen én is nyertem meg tőlem is nyer valaki valamit. :)

De kezdjük az elején...
Sokan tudjátok a scrapbook.hu olyan kihívást indított amit a Rayher támogatott. Összesen 5 munkával kellett nevezni, amit szinte az utolsó pillanatban sikerült csak teljesítenem. Nagyon szerettem volna végig csinálni, a fantasztikus nyeremények nagyon inspiráltak. De sikerült!!! Végül 14-en teljesítettük, ITT olvashatok egy összefoglalót róla. Amikor megláttam a mezőnyt, kicsit megijedtem, úgy éreztem esélyem sincs :( :( :( pedig addig még titkon kicsit reménykedtem is, mert nagyon örültem volna a kiállításnak. 
Közben volt egy közönség szavazás is ahol 3. lettem :) :) :) meg is lepődtem...nagyon jó érzés, hogy másoknak is tetszik amit csinálok. Az első hely nem volt meglepetés, szerintem is Kolibri munkái voltak a legszebbek. :) :) :)
De hát akkor még jobban meglepődtem amikor megtudtam, hogy a Rayher zsűrije szerint én lettem az első és én kaptam a rengeteg fantasztikus nyereményt, el se hittem!!! ITT olvashatjátok a részletes értékelést. 
Teljesen leesett az állam... napokig csak fogadtam a gratulációkat és készülődtem a nyeremény útra Laupheimbe a Rayer központjába. Ahol a szokásos évi kiállításukat látogathattam meg és részt vehettem több workshopon is. A facebookra raktam fel pár képet az útról IDE. Péntek este indultunk, Gigivel utaztam, rengeteget beszélgetünk, nagyon jó volt végre személyesen is megismerkedni. Majdnem 2 napig élveztük a Rayher pazar vendégszeretetét. A szállásunk Ulmban volt, ahol elmentünk egy kis éjszakai városnézésre is. :) :) :) Szóval fantasztikus volt minden!!! Oldalakat tudnék zengeni annyi minden történt, annyi mindenkivel megismerkedtem, annyi mindent alkottam, láttam, tapasztaltam ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! 
Íme pár kép, hogy miket alkottam: 
Karácsonyi zacsi, torta alakú doboz, karkötő:


Karácsonyi ajtó dísz és karácsonyfa díszek:

És végül én is kihirdettem a 3 éves szülinapi blog candy győztesem!!! Aki nem más mint:


Gratulálok neki!!! Légyszíves írd meg a postai címed a teebolya@freemail.hu-ra, hogy eltudjam küldeni a nyereményed és + meglepetésként kapsz még tőlem egy kis Rayheres vásárfiát is!!!

6 Responses
 1. NőiCsizma Says:

  Gratulálok Vikinek....DE MIÉRT NEM ÉN NYERTEM???
  Amúgy nagyon irigykedem ám a Rayheres kiállítás miatt!


 2. Klassz volt olvasni a beszámolódat, Ibi! Nekem is jó volt a hétvégét együtt tölteni Veled, hogy közelebbről megismerkedhettünk, s a közös alkotósdi is jó emlék lesz még sokáig!


 3. éva judit Says:

  Gratulálok meg érdemled:)


 4. Janka Says:

  Én nagyon szívesen olvasnám az oldalnyi élménybeszámolódat :) Tök kiváncsi lennék. Persze, Gigi mesélt kicsit, de ő sem nagyon ér rá, hogy részletesen beszámoljon róla. Szóval gondold meg! :D


 5. Nagyon örülök, hogy megosztottad velünk ezt az élmény! Igazán megérdemelted!
  Viki, szívből gratulálok neked! :)


 6. Viki Says:

  Juppii!! Nyertem!!! :))
  Nagyon köszönöm!!!
  Nagyon szuper lehetett a kiállítás gratula hozzá!
  Küldöm a címem! De jó!!


Related Posts with Thumbnails