Ibolya Balogh-Molnár


Tokaj. Ez a város nagyon sok mindent jelent számomra...hiszen számtalanszor jártam már itt. Nincs is tőlünk olyan messze kb. 70km. Gyerekkoromban a szüleimmel szinte minden nyáron elmentünk egy napra, de voltam már itt osztálykiránduláson is, meg csak a haverokkal borospincézni is. És persze már 10-szer voltam itt a Hegyalja fesztiválon :) :) :)
Azt, hogy ezt a képet mikor készítettem , nem is tudom, de kb. 10 éves lehet. Még szakközép iskolás koromban, mert én hívtam elő és nagyítottam is. :P A híddal szemben, a hegy oldalában van egy zászlótartó, pár lépcsőt meg kell mászni, de ez a gyönyörű látvány terül elénk, amiért mindenképpen megéri.


Ezt az oldalamat benevezem a scrapbook.hu rayheres mozzaikos kihívására, mivel a kép mögötti lapot ezzel a technikával díszítettem. Nagyon szuper kis kihívás, fantasztikus nyereményekkel, amit nagyon szeretnék megnyerni :) :) :) Sajnos már nagyon kevés időm van, hogy teljesítsem az összes feladatot, de még nem adtam fel!!! Szombat estig még van időm!!!
+ Benevezem a scrap.hu márciusi vázlat kihívására is. Nagyon tetszenek az e havi vázlatok és az inspirációs oldalak is, ha ügyes leszek még a másik vázlatra is csinálok valamit.


Részletek:Címkék: , , | edit post
Vélemények: 
3 Responses
  1. Tipitá Says:

    Ismerős hely!!:)) Bejövős oldal!


  2. Nagyon klassz lett Ibolya!!!WoooW


  3. Dalleart Says:

    Igazán modern és trendi :D


Related Posts with Thumbnails