Ibolya Balogh-Molnár


Olyan büszke vagyok magamra!!! Ezt muszáj volt megmutatnom... életemben először lekvárt főztem és szörpöt készítettem. Lassan igazi háziasszony leszek :) :) :)
Scrap tábor után egyből Tokajba mentünk Hegyalja fesztiválra, közben meg a meggyünk túlérett. Valamennyit anyukám befőzött, de a nagy része a fán maradt. Hogy ne vesszen kárba, kitaláltuk lekvár meg szörp lesz belőle. Tibi leszedte én meg 1 hétig kínlódtam vele, mindennap munka után sokszor éjfélig ébren voltam, de végül sikerült kimagvalnom, kifacsarnom, kimosni az üvegeket, megfőzni a szörpöt és a lekvárt és végül üvegekbe tölteni. Még ettől több is lett, csak   mire lefotóztam, már adtunk oda belőle a családnak. :) :) :)
Ja a címke alapját Urban-eve oldaláról töltöttem le, a feliratot pedig én szerkesztettem rá. Ezúton is köszönöm szépen!!!Ja és Éva Judittól kaptam érte egy díjat!!! Bár lehet nem érdemlem meg, hiszen most csináltam ilyet először, de azért köszönöm szépen!!!

Címkék: | edit post
Vélemények: 
3 Responses
  1. gratula a sok beföthöt ezt dijazom is:)
    Fogadd el ezt a dijat töllem
    http://kepfeltoltes.hu/view/110802/_rdem_rem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


  2. ugylátom nem irjaki a teljes linket,elküldöm postán:)


  3. Tipitá Says:

    Ügyes vagy!!!:))Azért megérte a sok munka ugye? Amikor már a polcon vannak, olyan jó rájuk pillantani!! Én is akartam szörpöt készíteni, aztán J. közölte, hogy ő annyira nem szereti, ne bajlódjak vele. Szót fogadtam! :)


Related Posts with Thumbnails