Ibolya Balogh-Molnár

Én is kaptam kreatív blogger díjat, méghozzá Nőicsizmától! Itt is köszönöm szépen, mindig nagyon jól esik az ilyen fajta elismerés, annak ellenére, hogy mostanában nem igazán van időm se blogolni, se alkotni, amit nagyon sajnálok, de rengeteg dolog van otthon amit muszáj megcsinálnom. Munka után vásárlás, főzés, takarítás, aztán meg ott van a kert és ráadásul belefogtunk a kazánház felújításába is, szóval ha van fél óra szabad időm azt is alvással töltöm...:) :) :) De egyszer csak vége lesz és akkor végre lesz időm azzal foglalkozni amit szeretek...
De mit is szeretek? Hiszen a díjjal játék is jár, le kell írni 10 dolgot amit szeretek vagy szeretek csinálni, én inkább azt írom le mit szeretek csinálni, pontosabban azt amire nincs időm.


Szeretek:
 1.  scrapbook-ozni.
 2.  lakberendezési újságokat nézegetni.
 3.  tervezgetni.
 4.  határidő naplót vezetni.
 5.  aludni.
 6.  recepteket gyűjteni.
 7.  főzni.
 8.  hülye "nőcis" filmeket nézni.
 9.  olvasni.
 10.  net-ezni.
A díjat pedig szeretném tovább adni 3 embernek: ÉvaJuditnak, Dalmának és Mesi-nek. Adjátok tovább annyi embernek ahánynak gondoljátok!!!
Kíváncsian várom a bejegyzéseiteket. | edit post
Vélemények: 
2 Responses
 1. éva judit Says:

  Szaeretném meg köszönni,hogy gondoltál rám is. Én látogatom a blogod és tényleg szeretem amit csinálsz de ritkán vagy de ha jössz mindég hozol valami jó dolgot.
  Köszönöm


 2. Mesi Says:

  Köszönöm a díjat, Ibi! Ki is tettem, meg is blogoltam, ha van kedved, olvasd el! Szép napot!


Related Posts with Thumbnails