Ibolya Balogh-Molnár


Azért csupa nagy betű, meg 3 felkiáltójel mert már nem is emlékszem mikor kezdtem el... még tavaly valamikor. Persze azért csináltam mást is közben, de most nagyon jól jött ez a hosszú hétvége, végre elkészült a borító és így teljes lett az album. 
Amint látjátok ezen aztán van minden... a fa betűket temperával festettem, a háttérben van egy Európa térkép ami már nem is látszik, a füzetlapot Atyustól kaptam, meg sok-sok maradék papír, a fotó alá pedig eldugtam egy múzeumi belépőjegyemet. 
Az album története röviden annyi hogy, szakközépben 2000-ben mi a másodikos fotósok a negyedikes fotósokkal meg a díszletesekkel elmehetünk egy 3 napos tanulmányi kirándulásra Velencébe a karneválra. Akkor voltam először külföldön, még útlevél kellett és lírával fizettünk mindenhol, arra emlékszem, hogy 1 gyújtó 5000 lírába került, életre szóló élmény volt.


Részletek:


Nem olyan jó minőségben, de itt van újra egyben az egész album: 
Címkék: , | edit post
Vélemények: 
8 Responses
 1. Annyira szupi lett,nekem nagyon tetszik,a szinek az elhelyezés és az ötletek
  Bocsi hogy ezzel a névvel írok de lusta voltam átmenni:)


 2. Tipitá Says:

  Nagyon jó lett a borító is! Az egész album csúcs!


 3. Csodás album lett!Megérte a hosszú ideig tartó fáradtságot!


 4. Egyszerűen I.M.Á.D.O.M! Odáig vagyok a borítóért is! Ó, úgy remélem, hogy egyszer lesz alkalmam élőben is megnéznem, valahogy.... Külön öröm, hogy ezek a képek a 2000. évi karneválon készültek, hiszen nekünk a férjemmel MINDEN ott kezdődött el! Én is akkor voltam ott!!!


 5. Nóri Says:

  Nagyon profi kis album, szupi lett a borító -négyzetes elrendezés:)-,tetszik hogy a címet több sorba rendezted, és jól mutatnak a fa betűk, és nagyon egyben van az egész!


 6. Janka Says:

  hú, de jó egyben látni az egészet!!! nagyon jó! a borítód csodás, imádom rajta a betűket! szuper az egész :)


 7. teebolya Says:

  Köszi szépen csajok!!! Örülök hogy nektek is tetszik!


 8. DAnett Says:

  Meseszép albumod lett. Szuper egyben látni az egészet! Igazán klassz lett a borító is és egy egész különleges, gyönyörű albumot sejtet. És hát a többi oldalad...meg eszméletlen jóóó :)


Related Posts with Thumbnails