Ibolya Balogh-Molnár

És íme, a már isten tudja mióta készülő Velence albumom utolsó oldal párja...már csak a borító van hátra, akkor majd megmutatom egyben az egészet. Címe nincs, egyszerűen csak a fekete-fehér képeimet gyűjtöttem össze + két színeset ami kimaradt a többi oldalról. 
Kicsit előbújt belőlem a művész és összekentem temperával a hátteret, a színek a szokásosak barna-kék-zöld és most sok-sok fehér. Nem mertem több díszítést rárakni mert túl sok a fotó rajta, féltem, hogy túlzsúfolt lesz az oldal. Ezért csak pár kis maradék papírt és virágot használtam.
Az oldalak külön-külön:

Annak idején a szakközépiskolában alapanyag hiányában csak 1-2 képet tudtam nagyítani, a többség csak ilyen kontakt képen maradt meg, ami a negatívról készül egy az egyben.
És a vázlat ami alapján készült, a scrap.hu februári kihívására:
Részletek:

Címkék: , , | edit post
Vélemények: 
4 Responses
 1. Tipitá Says:

  Juj de nagyon jóóóó! Nagyon tetszenek a fekete-fehér képek! Tapsi, tapsi!


 2. Réka Says:

  Itt is írom, hogy gyönyörű lett. Nagyon tetszik. Gratulálok a fotókhoz, nagyon szépek. Így együtt, oldalba foglalva pedig bámulatos az egész. :)


 3. do Says:

  Nagyon ütős oldalpár lett agyoncsicsa nélkül is! Imádom!!! Teljesen kész vagyok ettől a festéstől, fecniktől és a fekete-fehér fotóktól! Fantasztikus album lett/lesz!


 4. éva judit Says:

  imádom ezt a velencei témát,ott ültünk pont a csonakok elött és néztük,hogy ki/be járkálnak a gondolák


Related Posts with Thumbnails