Ibolya Balogh-Molnár
MARATONI KIHÍVÁS 1.HÉT: VÁZLATOK ÉS SZÍNHARMÓNIÁK


Már biztos mindenki olvasta hogy a scrap.hu-n maratoni őszi kihívás indult, ami 5 hétig tart, de elég 4 oldallal elkészülni, hogy megnyerhesd a Sizzix Sidekick vágó és domborító gépet, szabadon választott vágó sablonnal együtt! De jó lenne!!! :) Egy kicsit le vagyok maradva, de azért remélem október 10-ig én is elkészülök azzal a néggyel.
Az első heti feladat az volt hogy, készítsetek egy scrapbook oldalt egy tetszőleges vázlat alapján, alkalmazva a valamelyik színharmónia típust. 


Az én oldalam: 

A háttér sima fotókarton, a papírok pedig Basicgrey-ek. A gombok pedig egyszerű rövidáru boltból valók, jó lenne a gombos kihívásra is, de ezt még a színharmóniásra készítettem.


Ez az egyetlen óvodai képem ami megmaradt, volt több is csak gyerek koromban el játszottam őket. 5-6 éves lehetek rajta, azt nem tudom pontosan. Egy farsang alkalmával készült, ahol háziasszonynak kellett öltöznöm. Akkor még megmondták és mindenki kapott a szerepéhez illő mondókát. Az enyém így szólt: (Ennyire már nem emlékeztem rá, de most itt megtaláltam.)


Kis gazdasszony vagyok én,
sütni-főzni tudok én.
Kevergetek-kavargatok,
asztalra jó ételt rakok.

Először sima komplementer kontrasztra gondoltam piros-zöld. De becsúszott egy kis sárga így raktam még hozzá egy kis kéket és végül negyedelő színharmónia lett:Az én vázlatom, már nem tudom hogy honnan van, csak egyszer megtetszett egy oldal és le skicceltem az elrendezését:
Részletek:


Címkék: , , | edit post
Vélemények: 
Related Posts with Thumbnails