Ibolya Balogh-Molnár
Még múlt hónap közepén készültem el ezzel az oldallal, de nem igazán volt időm írni róla. A scrap.hu freebie-i között találtam Nagy Zoltán (Paperfellow) A parton című készletének kinyomtatható PDF változatát, ami nagyon megtetszett.

De mivel nem nagyon szeretek strandolni elég kevés ilyen témájú képem van. Azért néha napján ráveszem magam, hogy fürdőrurában mutogassam magam. Főleg a Tibi kedvért, mivel ő velem ellentétben imád a vízben lenni, ja és persze úszni is tud, amit én nem mondhatok el magamról.
A képek tavaly nyáron készültek a tokaji strandon, amikor Hegyalja-fesztiválon voltunk. Szinte mindennap lementünk, én persze főleg csak napozni. De Tibi mint a mellékelt ábra is mutatja, homokvárat épített meg vizilovat utánozott, mint Jim Carrey az Ace Venturában. "El van a gyerek, ha játszik!"
A háttérpapír nevét majd később ide írom. Kéket választottam, mert illik a témához és persze szép kontrasztot alkot a narancs betűkkel. A készleten kívül még kék és fehér gemkapcsokat is használtam a díszítéshez, a kommentárokat kézzel írtam (kék és piros filccel) és jól eldugtam (a felhajtott papírokra írtam), mert túl személyesnek gondoltam.
Címkék: , | edit post
Vélemények: 
Related Posts with Thumbnails