Balogh-Molnár Ibolya

Tavaly úgy gondoltam én is belevágok a December Days projektbe, ami azt jelenti hogy csinálok egy olyan mini albumot, amibe december minden napján rakok 1 fotót, ezzel dokumentálva a karácsra való készülődést. Először nem akartam bele vágni pedig szebbnél-szebb tanfolyamokra lehetett jelentkezni. De mikor megláttam EZT a megoldást az ILS blogján, gondoltam ez elég egyszerű ahhoz, hogy én is könnyen és gyorsan meg tudjam valósítani! Meg is rendeltem a hozzá a papírokat a scrapbook.hu -ról és chipboardokat a scrapfellow.com -ról! Még decemberben elkészítettem az album alapját, meg a borítót. A képeket viszont csak most hívattam elő, egyszerre ragasztottam bele mindet és írtam hozzá címeket meg kommenteket. Vissza nézve már nem is volt olyan egyszerű, se gyors, mint amire számítottam, de a végeredmény kárpótol minden szenvedésért! Annyira szépek ezek a papírok, nekem nagyon bejöttek!!!

Oldalak 1-31-ig:
















Részletek:








5 Responses
  1. Tipitá Says:

    Jó,jó,jóóóóó! Nagyon tetszik! De jó, hogy rendbejött köztetek minden! Izgultam ám!! Sok-sok 10 évet még!:))


  2. Timi Says:

    Nagyon tetszik Ibolya!!!!! A DD-t én is ezzel a színkombóval készítettem, de nekem még hiányoznak a fotók...Szuper lett!


  3. Kriszti Says:

    Nagyon tetszik az albumod! Én is ezeket a papírokat + csipiket használtam a DD-hez, mégis mennyire különböző lett a két album :)


  4. NAGYON tetszik, Ibi! Hű, mennyire jól mutatnak a papírok magyar scrapbook albumban! Minden részlete tetszik! Nagy gratula hozzá!


  5. Unknown Says:

    Gyönyörű az albumod. Én még kezdő vagyok, és nem mertem ilyen nagy munkába kezdeni, de az albumod láttán kedvet kaptam, és az már biztos, hogy idén lesz nekem is egy ilyen albumom Decemberben. :)
    Nagyon tetszik minden oldalad.


Related Posts with Thumbnails