Balogh-Molnár Ibolya

Na végre eljutottam ide is...otthon nagy házfelújításba fogtunk, abszolúte nincs időm se helyem se ahol scrapelhetnék, pedig annyira jó kihívások vannak most is, nagyon sajnálom :( :( :(

Ezt az oldalamat még a scrap.hu szeptemberi vázlat kihívására készítettem. Ezt a képet már nagyon régen fel akartam használni. Még szakközépiskolás koromban fotóztam és én nagyítottam is. A képhez igazodva így, az oldal mérete kb. 20x20cm-es lett.

A kép története több szempontból is nagyon érdekes! Az egyik, hogy véletlenül be fűztem egy olyan filmet, amit már egyszer elfotóztam...:) Persze nem pont ugyan oda estek a képek, ezért lett hosszúkás, látszik rajta ahogy egymásra másznak a képek, ezek nem becsinalások kicsit annak tűnnek. Persze majd nem az egész tekercs tönkre ment, de azért sikerült 1-2 érdekes kép, mint például ez is. Hogy jobban értsétek megmutatom a kontakt képet, ami a negatívról készült 1 az 1-ben. A 2 képet ugyanarról a dobról készítettem, csak 2 különböző szemszögből, a két alak ugyanazon a széken ül. 


A másik érdekessége az, hogy a bal oldali alak Tibi kb. 14-15 éves rajta. Akkor még nem jártunk együtt, akkoriban ismertem meg. És ami még érdekesebb, a kép abban a házban készült, amiben most együtt élünk :) :) :) Sőt a dob felszerelés ugyan ott áll most is és ugyanúgy Attila dobol rajta.
Az apja megengedte, hogy a fiúk a házban zenéljenek, mivel a volt barátom meg basszusgitározott, valahogy odakeveredtünk, persze én meg mindent fotóztam ami az utamba került a suli miatt. 

Tibinek is nagyon tetszik ez az oldalam, az ő ötlete volt, hogy rakjuk rá Attila egyik eltört dobverőjének a fejét, ami szerencsés módon pont félbe hasadt a legutóbbi próbán :) :) :)

Részletek:





1 Response
  1. Janka Says:

    Annyira nagyon jó ez az oldal!!! Már telón kiszúrtam, és most hazaérve gyorsan rákattintottam :)

    Eszméletlen jó az elrendezés, a dobverő, a fénykép, az egész díszítés!!!


Related Posts with Thumbnails