Balogh-Molnár Ibolya
Sziasztok!

Ugye emlékeztek még, hogy én nyertem a scrapbook.hu és a Rayher Kreatív Centrum közös kihívását? Hát én soha nem fogom elfelejteni!!! Elutazhattam Laumpheimbe a magyar csapattal, csodás dolgokat vásároltam a nyereményemből és még ez mind semmi, hiszen még egy kiállítás is nyílt a munkáinkból hétfőn a Rayher üzletében. :)

Ismét egy fantasztikus hétvégén vagyok túl, köszönhetem ezt a kihíváson való részvételemnek!!! Szombaton meglátogattam egy barátnőmet, aki éppen egy tetováló versenyen vett részt, az ott készült képeimet ITT nézhetitek meg. Vasárnap részt vettem a Rayher szakmai-kreatív hétvégéjén, ahol csodás dolgokat készítettem. Hétfőn pedig Gigivel, Didóval és Szofiával berendeztük a kiállításunkat és izgatottan vártuk a 16órát, hogy végre elkezdődjön a megnyitó ünnepség. :)

még a megnyitó előtt...
én, Didó, Gigi és Szofia.
munkáimmal
A többi képet ITT nézhetitek meg.

Még Tibi is felutazott reggel Pestre, hogy ott lehessen velem :) így hazafele már nem kellett egyedül utaznom. Még ma délután 5-ig vár benneteket a kiállítás és Gigi.

A megnyitón pedig egy nagyon jó hír is bejelentésre került!!! Folytatódik a kihívás sorozat, sőt sokkal nagyobb nyereményekre lehet majd számítani!!! Biztos, hogy én is ismét részt fogok venni rajta. Higgyétek el megéri!!! Szinte én is az utolsó pillanatban töltöttem fel az 5. kihívásra a munkámat és amikor megláttam az indulókat úgy éreztem esélyem sincs a győzelemre. Amikor megcsörrent a telefonom és a vonal másik végén Gigi gratulált a nyereményemhez nem is hittem a fülemnek. Szavakkal el se lehet mondani mennyi élményt köszönhetek ennek a versenynek, a Rayher csapatának és természetesen Budaházi Brigittának! Mégegyszer köszönök szépen mindent!!! Remélem jövőre találkozunk!
Related Posts with Thumbnails