Balogh-Molnár Ibolya
Hát igen, ez a 100. bejegyzésem a blogomon az elmúlt 3 és fél éveben. Talán másokhoz képest ez nem valami sok, de magamhoz képest nagyon szép szám :) Az első bejegyzésem 2009.04.28-án tettem közzé, gondoltam megnézem mit írtam, csak annyit hogy "Ma nyitottam meg a blogomat!" HA-HA-HA még magamat is kiröhögöm!!! Ennyire nem tudtam mit írjak!!! Biztos még bizonytalan voltam, nem tudtam mi vár rám, egyáltalán kit fog érdekelni miket írogatok ide. Végül is lett 55. rendszeres olvasóm, akiknek nagyon hálás vagyok :) és köszönöm szépen, hogy követnek. 
És hát egy ilyen fontos bejegyzéshez, mint a 100. egy igen fontos bejelentés dukál: hogy elindítottam 1 új blogot Ibu Design néven!!! Ezt körületek már biztosan többen látták is és követtek is a facebookon. Köszönöm szépen mindenkinek aki nyomott egy like-ot a kedvemért. :) :) :)
A lényeg, hogy teebolya blog ugyanúgy megmarad, csak inkább itt a személyesebb dolgaimat szeretném megosztani veletek. Az IBU DESIGN-on pedig a másoknak készített alkotásaimat fogom publikálni. ITT írok erről részletesebben is. Köszönöm, ha benéztek oda is. A jobb oldali oldalsávban is elhelyeztem 1 logót, hogy még könnyebben oda találjon mindenki! 

További szép napot mindenkinek!
2 Responses
  1. kreatívhit Says:

    Gratulálok a 100.-hoz.Valamint az új blogodhoz is. Sok sikert és remek ötleteket továbbra is.


  2. Gratulálok Ibi! Ez aztán szép munka, száz bejegyzés! Még sok-sok szépet kívánok! ... és, hajrá Ibu Design! Imádom a logót!


Related Posts with Thumbnails