Balogh-Molnár Ibolya
A táborban első este egy 2 vázlat alapján is lehetett alkotni, persze ott nem tudtam befejezni, így csak most készültem el vele, határidőre pontosan, hogy még részt tudjak venni a KIHÍVÁSON :) a képen Tibi papája látható, de sajnos fogalmunk sincs mikor készült.




Felhasználtam: Hátérpapír BoBunny:Timepiece készletből, Rayheres abbey road szalagok, ooh la la miltonkapcsok és stampe washi tape, Yabo őszi gombok, tortapapír, madzag, dekorcsipesz, dugó, betűmatrica, papír meradékok, sk pecsétek. A hátérre pedig fehér temperával festettem.


Részletek:






Balogh-Molnár Ibolya
Már gondolom mindenki tudja, hogy most hétvégén volt a scraptábor Tarjánban. Szokásos módon Tibivel érkeztem :) Előtte meglátogattuk a nagybátyát Pesten és a papáját Gyarmaton. Röviden nagyon sokat vonatoztunk, alig aludtunk, halálra ettük magunkat, nagyon sokat beszélgettünk, Tibi rengeteget fotózott ( ITT megnézhetitek!!!) és még alkottunk is közösen. (ha elkészül majd azt is megmutatom) Nagyon jól éreztük magunkat, megyünk jövőre is!!!


Még a tábor előtt volt egy képcserés játék, én Merika fotóját kaptam, amiből oldalt kellett készítenem, a táborban pedig megpróbáltuk kitalálni melyiket ki csinálta. Hát az enyémre szinte mindenki rájött...nagyon egyértelmű volt a festés miatt :) Nagyon sokat görcsöltem rajta, nehéz úgy alkotni, hogy másnak szeretnék megfelelni. De végül csak összeállt a dolog, utolsó éjszaka elkészültem vele és nem is olyan rossz :)




Az én képemet, amin Tibi volt, pedig Gyuszi kapta. Ahogy valaki mondta "az egyetlen pasi, kifogta az egyetlen pasis témát!" Annyira jó lett az oldal, hogy szinte senki nem találta ki a készítőjét. Én is másra tippeltem :) A komment cimkére még nem tudom mit írok, de lehet rábízom, majd Tibire. Nagyon szépen köszönjük!!!




Fogalmam sincs melyik képeket rakjam ide, ezért csak 1-et rakok, 1 csoport képet. Soha nem készül olyan, amin mindenki jól néz ki, mindenki oda figyel és mindenki látszódik :) :) :) De ez a szép benne.



Related Posts with Thumbnails