Balogh-Molnár Ibolya

Már több mint 1 hete készültem el ezzel az oldalammal, de csak most volt időm ide is feltölteni.  Nagyon kapkodva sikerült befejeznem és éjfél előtt pár perccel fel is töltenem a scrapbook.hu rayheres kihívására, ami még nekem hiányzott. Így mind az 5 feladatra neveztem 1-1 oldallal. Nagyon szerettem volna részt venni, a nyeremények fantasztikusak...3 oldalt kellett 1 hét alatt megcsinálnom, de sikerült!!! Közben viszont amikor láttam a többiek oldalát és a nevezők névsorát, kicsit megijedtem...hogy lenne nekem esélyem ezek mellett?! De végül is a részvétel a fontos, nem? Végül időben befejeztem...
Ez a 2 kép szintén 2004 júliusában készült, amikor először utaztunk a Soproni Volt fesztiválra, a győri vasútállomáson egymást fotóztuk le Tibivel.
A háttér sima fotókarton, egy térkép részlet Győr belvárosáról, a síneket zsineggel és színes gyufaszálakkal jelképeztem. Próbáltam a képek színeit használni az oldal díszítésénél, asszem sikerült :) :) :) A fekete és a narancs a legdominánsabb, egy kis sárga, zöld és barna beütéssel.


Részletek:




Related Posts with Thumbnails