Balogh-Molnár Ibolya

A héten leállás van a cégnél (bár 2 nap így is dolgozom), volt időm egy kicsit alkotni a mellett, hogy közben elkezdtük lecsiszolni és lefesteni a teraszt is. Befejeztem a scrap táborban elkezdett minialbumot, itt részletesen elolvashatjátok DAnett leírását, hogyan kell elkészíteni. Én egy picit módosítottam rajta. A belső lapokat csak az egyik oldalon ragasztottam hozzá a borítóhoz, így az elejében csináltam egy kis zsebet, egy komment kártyának és a kimaradt fotóknak.


Mikor először megláttam ezt a papír készletet, egyből beleszerettem, de egy kicsit féltem is tőle. Mit fogok én ezzel csinálni? Úgy éreztem túlságosan kötött a téma...de aztán kérdezgettem mi van a feliratokon, mivel én nem tudok angolul és mondták a többiek a táborban, hogy a családról szólnak, a family szót még én is felismertem. Aztán eszembe jutottak ezek a kicsi fekete-fehér képek, amik mindig a családi fényképes doboz legalján kallódtak, a méretük pont jó a minialbumhoz, jó régiek mennek a retrós papírokhoz, király!!! 




A képek mind Újfehértón készültek, mert anyukám onnan való. Különböző családi összejöveteleken, helyszíneken láthatóak rajta a rokonaim, anyukám, apukám és a tesóm, még a szüleim esküvőjéről is van pár kép benne. Az első oldalon a nagy szüleim láthatóak, Leveleki János és Urjócsik Ilona. Még emlékszem rájuk, meg a házra is, mert sokat jártunk hozzájuk, de nagyon kicsi voltam amikor meghaltak. Nekik összesen 14 gyerekük volt ( vagyis 16 de 2 kiskorában meghalt.) 3 fiú a többi mind lány, anyukám volt a legfiatalabb. Összesen 51 unoka született, a bátyám a 49. én az 50. vagyok, tőlem csak 1 fiatalabb van még Dorogon. Ja és a legelső unoka hamarabb megszületett mint anyukám, ha valahova elmentünk látogatóba én nem az unoka testvéreimmel játszottam, hanem azoknak a gyerekeivel. De már évek óta nem voltunk sehol, nagyon kevés valakire emlékszem, még a bátyám jobban tudja ki kicsoda a képeken. Sokszor gondoltam rá hogy csinálni kellene 1 családfát...érdekes lenne.



Csak egy-két oldalt fotóztam le, amelyik képen tudtam hogy ki van azt ráírtam a hátuljára.
JAJ!!! Majdnem elfelejtettem: KÖSZÖNÖM SZÉPEN BMarynek a barna pöttyös szalagot, meg mindenkinek akinek használtam valamelyik lyukasztóját!!! :) :) :)


Részletek.:




4 Responses
  1. Büszke lehetsz acsaládodra, még ha nem is nagyon tartjátok a kapcsolatot. Az albumod gyönyörű!


  2. DAnett Says:

    Mekkora nagy család! Fantasztikus :) Kár, hogy a mai világ ezt nem hozta magával...(én épp családi találkozóra indulok holnap...:D 2 évente van, és pont azért h. a picurkák is tudjkák ki kicsoda)
    A családfátokat biz nagyon érdekes lenne elkészíteni!
    Az albumod elképesztően meseszééép! Nagyon-nagyon ötletes megoldásokkal. Annyira klasszul megy a papírkészlet ezekhez a fotókhoz! Imádom!! Köszönöm, hogy megcsináltad Te is!


  3. Timi Says:

    Fantasztikus album Ibolya! Nagyon-nagyon tetszik!Gyönyörű!!!


  4. éva Says:

    nekem is tetszik és öszintén mondom nem sok album amire Én ezt mondom,újfehértón lakik egy kedves barátom:)


Related Posts with Thumbnails