Balogh-Molnár Ibolya


Karácsony óta nem csináltam semmit és már nagyon hiányzott!!! Szinte mindennap nézelődök egy kicsit, ha van időm kommentelek is, ha találok valami jót azt lementem, így hát csak gyűlnek-gyűlnek az ötletek, de leülni megvalósítani, csak most sikerült valamit.
Év elején én is nagy ígéreteket tettem... elsők közt azt, hogy többet fogok alkotni! És mindig kipróbálok valami új technikát vagy sk díszítő elemet vagy elrendezést, esetleg liftelek is. Nagyon sokat ülök egy oldalon, így egyáltalán nem gyűlnek a scrapbookok és nem fogynak a feldolgozásra váró képeim (amiből rengeteg van!!!)





Úgy döntöttem ideje befejezni a Velence albumomat is. A sorban ez lesz majd a második oldalpár, amin a Canal Granden készült képeimet dolgoztam föl. A színvilágban próbálok a barna-kék-zöld skálán belül maradni, hogy mutasson valami egységet is az album, mert már stílusban egyáltalán nem passzolnak az oldalak... :)
És szeretném benevezni a scrap.hu mint a régi szép időkben kihívására...hiszen 2 új dolgot is kipróbáltam, még nem használtam kis zászlócskákat díszítésnek és most először készítettem dekorgumiból kivágott betűket. 


Többeteknél is láttam a Creative Scrappers oldalát, végig néztem a vázlatokat és egy különösen megtetszett. Ezt használtam, csak duplán...




Részletek:








5 Responses
  1. Nagyon jóóóóó! Tudod, hogy odáig vagyok a Velencés albumodért!! Jó látni újabb alkotásodat, Ibi! Én is pont mostanában terveztem hozzákezdeni egy Velencei karneválos oldalhoz, jó, hogy inspiráltál, jelnek veszem! ;)


  2. Merika Says:

    Nagyon jó album lesz! Nagyon érdekes és merész ez a kék zöld összeállítás, de nagyon jól eltaláltad az összepasszoló színeket!


  3. éva judit Says:

    Anyira jó végig nézegetni a képeket és tudni,hogy ott jártam és ismerös minden:)szépeket csinálsz,nekem tetszik


  4. Timi Says:

    Nagyon szépen alakul ez az album! Nagyon tetszik Ibolya!Figyelem majd a folytatásokat is!


  5. Réka Says:

    Nagyon tetszik az albumod Ibolya! Nagyon tetszik, ahogyan kialakítottad az oldalt. A betűk pedig, amelyeket saját kezűleg vágtál egyszerűen isteniek!!!


Related Posts with Thumbnails