Balogh-Molnár Ibolya
El se hiszem, de pontosan ma 8 évvel ezelőtt, 2002 november 30-án, hogy elcsattant az első csók... :) :) :). Ma este fogjuk megünnepelni, ebből az alkalomból készítettem ezt az oldat. 
Csak egyetlen háttérpapír 2 oldalát használtam, fa és dekorgumi betűket, papír pillangókat, nyomtatott szövegeket, egy filc szívet, egy 8-as alakú gyertyát (amit még nem rögzítettem, mert este egy tortán fog díszelegni) és varrtam is fekete ill. fehér cérnával.


A scrap.hu novemberi vázlat kihívására is készült, már nagyon vártam a következő feladatot, egész évben nagyon élveztem, remélem jövőre is lesz ilyen. Íme Mónika vázlata:




Részletek:







Balogh-Molnár Ibolya
Még lehet egy kicsit korán van a karácsonyi képeslap gyártáshoz...de felbuzdulva az e havi Yabo kihíváson, neki álltam a hétvégén. Persze nem vettem semmi karácsonyosat, így maradék papírokból, filcből, tortaalátétből, dekorgumiból, meg gombokból összehoztam 8 üdvözlő lapot. Íme 2:


Készítettem 4 db 6 négyzetest, meg 4 db 12 négyzetest,  próbáltam nem ismételni magam, aztán rájöttem tök mindegy mert mindegyiket más fogja kapni... :D
Persze a képek nem sikerültek valami jól, mivel este mikor már hazaérek sötét van. Esélyem sincs természetes fényben lefotózni... :(

És a többi:









Related Posts with Thumbnails