Balogh-Molnár Ibolya
Fantasztikus Blog Candy Atyustól aki a 100. rendszeres olvasóját ünnepli. Nézz be hozzá te is, légy rendszeres olvasó (ha még nem vagy az) és nyerd meg a felajánlott csomagok valamelyikét!!! (csak ne azt amelyiket én szeretném... :)



Balogh-Molnár Ibolya
MARATONI KIHÍVÁS-4.HÉT 



Az utolsó pillanatban én is elkészültem a negyedik oldallal a maratoni kihívásra. 10-én este az egyik barátnőmnél sikerült is feltöltenem. Aztán 1 hétig táppénzen voltam, így csak most volt lehetőségem bejegyzést írnom róla. Először nagyon bonyolultnak tűnt ez forgathatós háttér, de végül is sikerült megoldanom. Ha érdekel a technika itt pontos leírást találhatsz az elkészítéséről. 
Komment:

A képen a keresztlányom, pontosabban a bátyám kislánya látható Dórika. 2002 januárjában született, ez a kép pedig 2004 őszén készült már az óvodában. Még csak 2 és fél éves rajta, már régen akartam róla oldalt készíteni valami hasonló elrendezésben. Pont kapóra jött ez a kihívás és pont hozzá illő háttérpapírom is volt. Szóval szerintem még soha nem is készültem el ilyen hamar egy oldallal. Próbáltam a fotó színeit használni a rózsaszínt, a kéket meg a sárgát, a háttérpapíron megjelent még egy kis zöld meg piros is, így a címben már mindenféle színt felhasználtam. Végül jó kis tarka oldal lett, egyáltalán nem jellemző rám, de nekem nagyon tetszik!!! :)
Forgatás közben:

RÉSZLETEK:







Balogh-Molnár Ibolya
MARATONI KIHÍVÁS 3.HÉT: Veka címke készlete

Itt a gombos oldalpárja, hasonló elrendezés hasonló papírokkal csak most Veka Micsoda nap cimke készletét használtam a maratoni kihívás 3. heti feladatát! Itt bővebben olvashattok róla ill. le is tölthetitek. Azóta vége a játéknak, sajnos nem én nyertem de azért nagyon jó volt végig csinálni. 

Bent a múzeumban nem lehetett fotózni csak kint az udvaron, de így is szép emlék maradt. Ha érdekel itt található pontosan és itt a honlapjuk.

Részletek:






Így néz ki a kettő együtt:



Balogh-Molnár Ibolya
MARATONI KIHÍVÁS 2.HÉT: GOMBOS


Ismét egy újabb oldal a Velence albumomba. Már nincs sok hátra!!! És egyben a maratoni kihívás 2.heti feladatára is készült, ahol sok-sok gombot kellett használni a gazdaságosság jegyében.
Íme az én oldalam:
Akik ismerik Velencét azok tudják, hogy ez a templom a Basilica di Santa Maria a Szent Márk térrel majdnem szemben a csatorna túl oldalán áll. Bár az én képeimről nem igazán felismerhető. Hosszú kommenteket sajnos nem tudok írni, mert már alig emlékszem valamire olyan régen voltam ott.
Maradtam a barna-kék-zöld kombinációnál és a Harrington betűtípusnál ami az egész albumra jellemző. Az elrendezés pedig saját. Mónika cikkében olvastam a gombok különböző díszítéséről, innen vettem a dekupázs-olt és gémkapocsra tűzött gombok ötletét. 
Már készülőben van az oldalpárja is ami a maratoni kihívás következő feladatára készül, így a héten még azt is publikálom.


Részletek:





Related Posts with Thumbnails