Balogh-Molnár Ibolya
Hozzávalók: háttér: Basicgrey: orings brown sugar scrub/ org-2239; 
Pattenpaper archaic/ passé/ arc-1115; 
parafadugóból készült sk gombok, fonalak, fa betűk,
Betűtípus: Harington; és még koptatás, tintázás.

Az augusztusi vázlat kihívás alapján készítettem el a Velence albumom következő oldalát, ami valószínűleg az első lesz, de még nem biztos a sorrend. De az biztos hogy ennek az oldal párja lesz. És ezzel is nevezek a mint a régi szép időkben sk gomb kihívására. Jövő hónapban sajnos szünetel a vázlat kihívás, amiért nagyon szomorú vagyok :( Mónika olyan jókat hoz, soha nem tudok nekik ellenállni.


Összesen ez a 3 képem van amin rajta vagyok, még ez is jónak számít, hiszen fotós létemre én mindig a lencse másik oldalán voltam. A legfelső képen a Dose palota előtti stégen állok, hát igen ez akkor volt amikor még nálunk a magas talpú cipő volt a divat (nem vagyok rá büszke) de ne szégyelljük a múltat! :))))
A bal oldali képen egy igazi gondolás pasival fotózkodtam le, egy szót se tudtam se angolul, se olaszul, de azért megértette mit akarok.
A harmadik képen az akadémia előtti hídon állunk Anitával és Györgyivel, akik nagyon kedves barátnőim voltak szakközépben. Mind a ketten kerámia szakosak voltak, most pedig mind ketten az iparon tanulnak. Nagyon büszke vagyok rájuk!!!

Részletek:



Így néz ki a kettő együtt:

1 Response
  1. Ez gyönyörű lett!!! És milyen szép a blogod!! :)


Related Posts with Thumbnails