Balogh-Molnár Ibolya
Végre elkezdtem a Velence albumomat, amit már nagyon régen tervezek. Még 2000-ben jártam ott, szakközépiskolás koromban. 3 napot töltöttünk Velencében és utolsó nap egyben a karnevál utolsó estéje is volt. A nagy forgatagban készültek ezek a képek, az óriási tömeg miatt nem sok, de annál inkább kedvesek számomra.

Alapnak sima barna csomagoló papírt használtam, a rajzok fekete filccel és fehér krétával készültek. Díszítésnek Paperfellow cseresznye virágjait használtam. A felírat betűtípusa: Harrington.

Két kihívásra is beszeretném nevezni, ilyet még nem csináltam!!!
Az egyik Izzie és Timcsoca 11. kihívása, ahol az a feltéttel, hogy legyen valami kézzel rajzolt dolog, és a kép egy része takarásban legyen. Az összes mintát és a címet is kézzel rajzoltam, a virágok pedig takarják a képek egy részét. Remélem megfelel a kihívásra.

A másik pedig Yabo májusi kihívása, ami az esküvői forgatag nevében indult, a feltétel, hogy legyen a képen valami kék, valami régi, valami új és valami kölcsön. Amit látjátok kék az van rajta bőven, régiek a képek, hiszen már 10 éve készültek, újak a sötét kék virágok amiket én vágtam ki és végül a kölcsön a pillangók, hiszen csak kölcsönbe kaptam a lyukasztót a munkatársamtól!!! Remélem ezeknek a feltételeknek is megfelel az oldalam.

Az oldalak külön-külön:

Részletek:
1 Response
  1. Jaj, mennyire jó ez az oldalpár, Ibi!!! Olyan jól érvényesülnek a képek. Nekem Velence mindig is a szívem csücske marad, háromszor is voltam már ott karneválon is... De az oldaladra visszatérve: a csúcs klassz díszítésed megint levett a lábamról. A címbetűk, a virágok, a körbedíszítés... mind mind gyönyörűséges!


Related Posts with Thumbnails