Balogh-Molnár Ibolya
Hozzávalók: kicsit később.

 Íme a második oldalpárom a készülő Velence albumomba. Éppen kapóra jött Mónika júniusi vázlat kíhívása a scrap.hu-n, ahol sok kép szerepel egy oldalon. Velence lagúnáiról készült képeimnek nem is ártott a vágás, sokat gondolkodtam az elrendezésen, hogy ne legyen túl zsúfolt, de így tökéletes lett. Szerettem volna még több díszítést, de már kifutottam az időből. Még ma fel kellett töltenem, hogy részt vehessek a kihíváson, de lehet, hogy majd még rakok rá valamit, csak nem tudom mit? Még olyan befejezetlenek érzem. Nem?!


Oldalak külön-külön:





Részletek:



Balogh-Molnár Ibolya


Most egy kicsit más. Megint rákantattam a decoupage-ra.
Már vagy 2 hónapja vettem ezt a teás dobozt, direkt nem túl nagyot, mert nincs valami sok hely a konyhámban. Még akkor találtam ezeket a szép pillangós szalvétákat is, egyből beléjük szerettem!!! Nem akartam az egész dobozt csak ezzel az egy félével díszíteni, de sehogy nem illet hozzá semmi, így végül csak zöld és barna temperával festettem még be a belsejét. Most hétvégén végre volt egy kis időm befejezni. Tegnap végre kisütött a nap is, hogy szép fotókat csináljak róla és megmutassam nektek. Nekem tetszik.


Részletek:





Balogh-Molnár Ibolya
Végre elkezdtem a Velence albumomat, amit már nagyon régen tervezek. Még 2000-ben jártam ott, szakközépiskolás koromban. 3 napot töltöttünk Velencében és utolsó nap egyben a karnevál utolsó estéje is volt. A nagy forgatagban készültek ezek a képek, az óriási tömeg miatt nem sok, de annál inkább kedvesek számomra.

Alapnak sima barna csomagoló papírt használtam, a rajzok fekete filccel és fehér krétával készültek. Díszítésnek Paperfellow cseresznye virágjait használtam. A felírat betűtípusa: Harrington.

Két kihívásra is beszeretném nevezni, ilyet még nem csináltam!!!
Az egyik Izzie és Timcsoca 11. kihívása, ahol az a feltéttel, hogy legyen valami kézzel rajzolt dolog, és a kép egy része takarásban legyen. Az összes mintát és a címet is kézzel rajzoltam, a virágok pedig takarják a képek egy részét. Remélem megfelel a kihívásra.

A másik pedig Yabo májusi kihívása, ami az esküvői forgatag nevében indult, a feltétel, hogy legyen a képen valami kék, valami régi, valami új és valami kölcsön. Amit látjátok kék az van rajta bőven, régiek a képek, hiszen már 10 éve készültek, újak a sötét kék virágok amiket én vágtam ki és végül a kölcsön a pillangók, hiszen csak kölcsönbe kaptam a lyukasztót a munkatársamtól!!! Remélem ezeknek a feltételeknek is megfelel az oldalam.

Az oldalak külön-külön:

Részletek:
Related Posts with Thumbnails