Balogh-Molnár Ibolya

Hozzávalók: pillangós lyukasztó, SK virág, gomb, Betűtípus: Stencil.
Háttérpapírok: Basicgrey Sleigh Bells/Pine, Felírat: dekorgumi.

Itt sorban a következő oldalam Atyus hathetes minialbum kihívására amit a scrap.hu-n indított. Nekem a 4. dolog, ami nélkül nem lennék az aki vagyok, a SULI. Vagy írhattam volna úgy is: művészetek vagy hogy alkotás. Hiszen majdnem 10 évig tanultam képző művészeteket, ha nem számolom az általános iskolát, ahol 8-dikban már 4 (festészet,kerámia,szobrászat,grafika)szakörre is jártam. 4+1 év volt a szakközép ahol alkalmazott fotográfiát tanultam, és 4 és fél a fősuli ahol rajz és vizuális kommunikáció tanár lettem.  Nagyon szerettem mindkettőt.
A bónusz feladatok közül teljesítettem a mintalyukasztást (pillangó) és a saját készítésű díszítő elemet, ami nálam a virág.
Az oldalon szeplő képek sorrendben (balról-jobbra) a következők. Absztrakt kert, olaj, fősulis munka. Akt, szénceruza, szakközépből. Arculatterv, számítógépes grafika, szakközép. Én-kép, vegyes technika (linó metszet, gipsz nyomat, papír dúc, stb.), fősulis. Próbáltam vegyesen válogatni azok közül amelyek le vannak fotózva. Ha valakit érdekel régebbi bejegyzésekben megnézhetitek őket nagyobb méretben is. A címkéknél a szakközepes és fősulis melóknál találjátok őket.

Ide kerül a komment:


Fotót nem is tudom miért nem raktam rá, bár nincs valami sok. Csak a legjobbakból készítettünk nagyításokat, s azok sajnos bent is maradtak, nálam csak pár elrontott nagyítás maradt.
Ez a 10 év szinte arról szólt, hogy állandóan gondolkodnom kellett valamilyen feladaton. Mindig volt mit csinálni, s ez az alkotási folyamat hiányzott a legjobban amikor már nem tanultam, hanem dolgoztam. A scrapbookra is azért találtam rá, mert olyan hobbit kerestem ami állandó kihívások elé állít. Tanítani is nagyon szerettem, rengeteg kreativitást igényel és állandóan ki lehet találni valami újat, főleg a rajz oktatásban. Szeretnék is majd valamikor tanítani, de legjobb az lenne ha valamilyen szakkört tarthatnék olyan gyerekeknek akik tényleg szeretnek rajzolni.

Részletek:




Related Posts with Thumbnails