Balogh-Molnár Ibolya
Az 1. dolog: nem is lehetne más mint a szerelmem Tibi. A vele együtt eltöltött 7 év tele volt kalanddal és szerelemmel!!! Nélküle biztos nem lennék az aki most vagyok!!!



Komment helye:

Részletek:



3. dolog: Rock. Bár soha nem mondtam magam igazi rockernek, mégis meghatázozó szerepe van az életemben ennek a stílusnak. Szakközép iskolás koromban nekem is volt bakancsom, bőrkabátom, szimatszatyrom, sarúban és sk batikolt cuccokban mászkáltam. Lázadtam a divat ellen, szerettem az egyedi és meghökkentő ruhákat. Ma már nem így öltözködöm, de a szíven mélyén még mindig az a kamasz lány vagyok.
14 éves korom óta járok rock koncertekre, imádom ezt az élményt, részese lenni a tömegnek és egy emberként ordibálni a kedvenc dalaink szövegét!!! Szóval király érzés, akinek nem volt még része ilyenben az sajnálhatja.
Fesztiválokra még mindig járunk, hegyaljára most megyünk 9-edjére, 3-szor voltunk a volton, egyszer efotton, szigeten, vekerin, kottán, és a campuson. Imádok sátorozni, nekünk ez egyben nyaralás és szórakozás is.

Komment helye:

Részletek:



1 Response
  1. hAnd-i Says:

    nagyon-nagyon ügyes... én most csodáltam meg az összeset, mert gondoltam, hogy elkészítem én is, nem akartam, hogy befolyásoljon másnak az albuma... de egyelőre nem jön össze, ugyhogy csodálom, milyen ügyesek vagytok... tetszik nagyon az 5 dolog és nagyon jó a kivitelezés is


Related Posts with Thumbnails