Balogh-Molnár Ibolya
Mónika márciusi vázlat kihívására készítettem inspirációs oldalnak a scrap.hu-ra!!! Ez az első ilyen felkérésem, nagyon örültem neki. Persze a nyomás meg a határidő miatt nem úgy síkerült mint gondoltam, de végül is készem lettem vele.
Nem rég gondoltam rá, hogy életem szerelméről még nem is készítettem külön oldalt, szerepelt a szív albumomban is, meg a 7 éves fordulónkra készült oldalon is, meg a mamájának készült karácsonyi albumban is. De egyedül még nem!!! Ez pont jó alkalomnak tűnt. A vázlaton 2 kissebb méretű kép szerepelt, így választottam a 2 ballagási képét. Az elsön 14 éves, akkor kezdte növeszteni a haját, a másodikon 19 éves, az 2005-ben készült. Mind a két kép háttere kék, próbáltam ahhoz igazodni, de nem találtam szép papírt hozzá. Itt Debrecenben nem valami nagy a választék a Hobby boltokban.
Íme az oldalam:
Felhasználtam:
Háttérpapír:..., betűtípus:...,
domborított papír, könyvkötő vászon, csipkék és virágok Timcsocától.
+ smirgli, barna olajfesték.

Íme Mónika vázlata, remélem ti is kedvet kaptok az alkotáshoz, 1 hónapotok van rá:


Részletek:




És a lényeg Tibi 10 év után megvált a hajától!!! Először nem örültem az ötletnek, de azt mondta majd megint megnöveszti, csak szeretné kipróbálni milyen rövid hajjal. Hát egy kicsit rövidebb lett mint gondoltuk, de a nyárra már akkora lesz. Végül is tetszik a végeredmény, bár nekem akkor is tetszene ha kövér lenne és kopasz annyira szeretem!!! A visszajelzések is pozítívnak bizonyultak, ez volt az eddigi legnépszerűbb képem amit felraktam az iwiw-re!!!

3 Responses
  1. Sapimanó Says:

    Szerintem nagyon jó lett a vázlatra a kép! Eltaláltad a papírokat os nagyon, kedvenc a csipke a kék rózsákkal :)


  2. Merika Says:

    Jó lett az oldalad, fiús, pedig csipke van rajta! Csak csöndben kérdem megkaptad végül a címem, mert holnap lesz a szülinapom és olyan jó lett volna egy kis meglepi!!!!!


  3. Nóri Says:

    Igazán szép lett az oldalad! És jól áll a párodnak a rövid haj! Igen, régen nekem is gyengém volt hosszú haj, de változnak az idők... a kedvenc filmekhez írtam


Related Posts with Thumbnails