Balogh-Molnár Ibolya
Elég mozgalmas hétvégém volt, de ahhoz képest sok mindent csináltam. 3 oldalt is befejeztem amit hétfőn már közzé is tettem. Ezeket a gyermekkori képeimből készítettem. Ha az összest befejezem, végül egy szép családi albumot szeretnék belőle csinálni. Hasonlóan díszítettem mindhármat csak a háttér képek különböznek. Barna árnyalatú háttérhez piros és zöld színes papírokat választottam. Barna és zöld zsinegből virágokat és pillangókat készítettem, zöld gombokat és szegélydíszt vettem. Próbáltam a fekete-fehér fotókat kicsit feldobni ezekkel az élénk színekkel. S mivel a kommentárral nem akartam még jobban eltakarni a szép háttér papírt, barna filccel ráírtam.

Az elsőn én vagyok látható pár hónaposan és pár évesen (talán 3) fotós Marika néninél (a fényképészünknél) lefotózva a műtermükben. Az érdekesség a baba, mivel a kellékekkel egy gyerek sem játszott, sokáig megmaradtak szép állapotban. S mivel nálunk akkoriban csak ez az egy műterem volt, szerintem sok kor társamnak lehetnek hasonló képei.

A másodikon Anyukám a bátyámmal, én a bátyámmal és bátyám képei láthatók. Az érdekesség a képekben, hogy kb. egy idősek voltunk (6 év különbséggel) amikor anyukánk elvitt minket lefotóztatni ugyanabban a tipegőben.

A harmadikon már egy kicsit nagyobbak vagyunk. Én nagyon meg voltam szeppenve, egyáltalán nem akartam mosolyogni hiába kérték. A labdás képen is csak azért nézek olyan "hülyén", mert Imi megcsikolt.

Részletek:

Related Posts with Thumbnails